Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-09@04:28:17 GMT

راهداری و آخوندی بازهم در راه ماندند+تصاویر

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۷۷۰۶۹

به گزارش جهان نيوز؛ با وجود اینکه هواشناسی پیش بینی کرده بود که سامانه بارشی به سمت کشور در حال حرکت است و در شهرهای مختلف از جمله تهران شاهد بارش برف خواهیم بود اما شهرداری تهران و همینطور وزارت راه و شهرسازی تهمیدات لازم برای مواجهه با برف و بوران را انجام ندادند. از ساعات اولیه بارش برف در مناطق مختلف کشور شاهد در راه ماندن مسافران و بسته شدن معابر بودیم تا جایی که پلیس راه از این وضعیت انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

[1]

 
ورود سامانه بارشی به کشور (پنجشنبه 5 بهمن)
  در همین رابطه، «سردار حمیدی»، رئیس پلیس راه راهور ناجا، گفت: اینکه یک مسئول در راهداری توقع دارد همه خودروها زنجیر چرخ داشته باشند توقع درستی نیست و بهتر است سطح جاده را از وجود برف پاک کنیم.   پیش‌بینی هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی به کشور (پنج بهمن)
وی با اشاره به سخنان نصر از مسئولان سازمان راهداری کشور، گفت: اینکه ایشان گفته‌اند ماشین‌ها زنجیر چرخ نداشتند و همین امر باعث شده در جاده گرفتار شوند این نمی‌تواند درست بوده و متصور شویم که صرفا این موضوع اقدام کافی باشد. اگر سطح جاده‌ها به درستی از وجود برف پاک شود و برف‌روبی به موقع انجام گیرد می‌شود خیلی از بار ترافیکی را کاهش داد.[2]
 
اتوبان تهران - کرج، صبح یکشنبه ۸ بهمن ماه
  سردار حمیدی گفت: توقع اینکه همه خودروهایی که در سطح شهرها تردد می‌کنند دارای زنجیر چرخ باشند و فقط یک مسافت 50 کیلومتری را آن هم با شرایطی که استفاده از زنجیر چرخ دارد و دیده‌ایم که خیلی زود پاره می‌شود طی کنند توقع درستی نیست.  
یخ زدگی مسیر اتوبان تهران - کرج، صبح یکشنبه ۸ بهمن
رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: ما در این مقطع کمبود تجهیزات راهداری را در سطح جاده‌ها شاهد هستیم و به قول معروف کمبود امکانات موجب شد خیلی از این توقف‌ها طولانی شود.  
مسافران در راه مانده اتوبان تهران - کرج، صبح یکشنبه ۸ بهمن
  مشاهدات مختلف نشان داده که حتی در برخی از مسیرها اقدامات اولیه مانند نمک و ماسه پاشی نیز انجام نگرفته است.
 
برف و کولاک در اتوبان تهران کرج بدون حضور راهداری و ریختن ماسه و نمک
یکی از انتقادات پلیس این است که «می‌توانستیم با نمک‌پاشی شرایط را مناسب کنیم. » در همین رابطه، «حسینعلی حاجی دلیگانی»، نماینده شاهین شهر و میمه که در ترافیک اتوبان قم تهران گرفتار بود، گفت:
  برخی ماشین‌ها بنزین تمام کرده‌اند و مردم در حالت بلاتکلیفی به سر می‌بردند و هیچ نهادی به مردم اطلاع‌رسانی نمی‌کند و پاسخی به مردم نمی‌دهند. راهداری قم در سطح جاده نمک و شن پاشیده بود اما در حوزه استحفاظی تهران این اتفاق نیفتاده بود و هیچ نیرویی برای امدادرسانی به مردم حضور نداشت فقط وقتی به سمت قم برمی‌گشتیم مشاهده کردیم که 5 دستگاه ماشین هلال احمر به سمت تهران در حال حرکت بودند.

از محورهای مواصلاتی مختلف خبر می رسد که مسیرها بسته شده و هلال احمر و سازمان‌های امدادرسان دیگر مجبور به حضور و کمک به مردمی شده‌اند که در راه زیر بارش برف مانده اند.

 محورهای «تهران –کرج» ، آزادراه «تهران- قم و قم- تهران» ، محور «کرج -چالوس»، «تهران- ساوه»، «قزوین -زنجان»، «قزوین – رشت»، «قزوین –همدان»، «زنجان- طارم» و «قزوین – تاکستان» از جمله محورهایی بودند که با بارش برف مسدود شدند.   [1] https://www.isna.ir/news/96110502926 [2] http://www.rajanews.com/news/282971

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۷۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • قتل مادرخرج در اتوبان همت | چاقوکشی دوستان صمیمی کشته داد + جزئیات
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان